Autorijles

Share Button

Bij verkeersschool Driekwart kun je kiezen voor een lespakket of voor reguliere losse lessen. De reguliere lossen lessen worden net als het lespakket gegeven via de RIS methode.

Reguliere lessen kunnen per keer worden afgesproken en afgerekend. Wanneer je toe bent aan een toets/examen wordt er in overleg een datum vastgelegd waarop je de toets/examen doet.  Meestal wordt er echter gekozen voor het gemak van een lespakket.  De lesmethode is hetzelfde, maar wanneer je kiest voor een lespakket, kun je samen met de instructeur vooraf bepalen hoe lang je over je rijopleiding wilt doen. Dit is mogelijk van 2 weken tot 1 jaar en alles wat daar tussen zit, afhankelijk van wat jij wilt, wat je kunt en wat voor jou het beste is.  Ook is het mogelijk om een intake les te doen waarbij de instructeur gaat kijken wat voor jou de beste mogelijkheid is om je rijopleiding in te vullen en waarbij een inschatting gemaakt kan worden voor het aantal benodigde lessen.  Na afloop van het lespakket kan de opleiding, indien nodig, worden aangevuld met losse rijlessen tot aan het praktijkexamen.

Voor het gemak hebben wij twee soorten pakketten samen gesteld.

1. Het basispakket.

Dit pakket bestaat uit 30 rijlessen en een praktijkexamen. Tevens is bij het pakket de slagingsgarantie* van toepassing. Slaag je de eerste keer niet, dan krijg je één praktijk herexamen van ons kado.

2. Het All–In Pakket.
Dit is een heel compleet pakket. Het pakket bestaat uit 30 rijlessen, een tussentijdse toets, een praktijkexamen en een online theoriepakket inclusief theorie examen. Ook voor dit pakket geldt onze slagingsgarantie*.

* slagingsgarantie betreft 1 x een praktijk herexamen, voorwaarden voor de  slagingsgarantie van de theorie staan op het online pakket vermeldt.

Stuur een email voor info over B opleiding_K0B5374 300 bewerkt dpi