Theorieweekend

Share Button

In het theorieweekend gaan we je voorbereiden voor het theorie examen. Dat wil zeggen dat we alle theorie klassikaal behandelen zodat je het daarna in de praktijk kunt toepassen. Zo kun je ervoor zorgen dat er tijdens de praktijklessen minder tijd besteed hoeft te worden aan allerlei verkeerssituaties, simpelweg omdat je alle theorie zodanig beheerst dat het zowel theoretisch als praktisch toegepast kan worden. Het gaat er niet alleen om dat je alles goed weet, maar het is ook belangrijk dat je weet wat voor vraagstelling er is bij het CBR. De theorieweekenden worden gegeven op de roodgekleurde data op de kalender hiernaast.

_K0B8202016 dpi _K0B58492016

Het examen bestaat uit 40 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht en 25 vragen over gevaarherkenning. Van de 40 vragen over verkeersregels- en inzicht moet je 35 vragen goed beantwoorden en van de 25 vragen over gevaarherkenning moet je minimaal 13 vragen juist beantwoorden om te kunnen slagen voor je theoriecertificaat. De vragen bestaan uit open, meerkeuze en ja/nee vragen. Heb je je theorie examen met goed gevolg afgelegd, houdt er dan rekening mee dat het certificaat 1,5 jaar geldig is en zonder geldig theoriecertificaat mag je geen praktijk examen doen.

Ter voorbereiding op de theoriecursus raden we je aan om van te voren al te beginnen met het bestuderen van het theorieboek. Bij ons zijn theorieboeken via de instructeur of kantoor verkrijgbaar.

Wil je je opgeven voor een theorieweekend stuur dan een email naar info@driekwart.nl met daarin je naam, geboortedatum, BSN nummer en de datum van het weekend waaraan je wilt deelnemen. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je deelname. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden door het contactformulier in te vullen.

58102016