Theorie

Share Button

Het behalen van je theorie certificaat is onderdeel van de rijopleiding. Om je voor te bereiden op het theorie examen en nog belangrijker om ervoor te zorgen dat je de theorie begrijpt en in de praktijk kunt toepassen, bieden wij een online theoriecursus aan. Zo kun je ervoor zorgen dat er tijdens de praktijklessen minder tijd besteed hoeft te worden aan allerlei verkeerssituaties, simpelweg omdat je alle theorie zodanig beheerst dat het zowel theoretisch als praktisch toegepast kan worden. Het gaat er niet alleen om dat je alles goed weet, maar het is ook belangrijk dat je weet wat voor vraagstelling er is bij het CBR. In deze online cursus worden alle theorielessen van het lesboek doorgenomen en besproken. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met vragen. Ook krijg je bij deze cursus toegang tot een groot aantal proef examens. Uiteraard is het lesboek en 1 theorie examen bij deze online cursus in begrepen.

Ook is er bij deze online theoriecursus is een examengarantie van toepassing.*

Wanneer je klaar bent om examen af te leggen zullen wij in overleg met jou een theorie examen bij het CBR reserveren.

Het theorie examen bestaat uit 40 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht en 25 vragen over gevaarherkenning. Van de 40 vragen over verkeersregels- en inzicht moet je 35 vragen goed beantwoorden en van de 25 vragen over gevaarherkenning moet je minimaal 13 vragen juist beantwoorden om te kunnen slagen voor je theoriecertificaat. De vragen bestaan uit open, meerkeuze en ja/nee vragen. Heb je je theorie examen met goed gevolg afgelegd, houdt er dan rekening mee dat het certificaat 1,5 jaar geldig is en zonder geldig theoriecertificaat mag je geen praktijk examen doen.

 

Voor het bestellen van het een online theoriepakket kun je een mail sturen naar info@driekwart.nl of via het contactformulier een theoriepakket aanvragen. Geef hierbij je naam, adres en email door.

*zie voor de voorwaarden van de examengarantie de voorwaarden op in het online theoriepakket.