B opleiding (auto)

Share Button

Op deze pagina lees je alles over onze rij opleiding B (auto).  Hoe ziet de autorijles eruit, welke lesmethode gebruiken wij en je krijgt informatie over alle extra’s die wij bieden naast en tijdens de rij opleiding.

Bijvoorbeeld het Rondje Nederland, de Opfris les, de caravan training en de slipcursus. Ook geven wij rijlessen in een automaat.

Wij geven onze rijlessen van maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur. Dit betekent dus dat je ook bij ons terecht kunt als je overdag en door de weeks niet kunt rijden.

Wij geven les in een BMW 1 serie (schakel) en een Toyota Auris. We bieden ook lessen aan in de automaat. Dit is in een BMW 3 serie.

Voor het gemak hebben wij twee soorten lespakketten samen gesteld.

1. Het basispakket.

Dit pakket bestaat uit 30 rijlessen en een praktijkexamen. Tevens is bij het pakket de slagingsgarantie* van toepassing. Slaag je de eerste keer niet, dan krijg je één praktijk herexamen van ons kado.

2. Het All–In Pakket.

Dit is een heel compleet pakket. Het pakket bestaat uit 30 rijlessen, een tussentijdse toets, een praktijkexamen en een online theoriepakket inclusief theorie examen. Ook voor dit pakket geldt onze slagingsgarantie*.

Meer informatie over de inhoud van de lespakketten en de rijles vind je onder het tabblad autorijles.

* slagingsgarantie betreft 1 x een praktijk herexamen. De voorwaarden voor de  slagingsgarantie van de theorie staan op het online pakket vermeldt.

_K0B5374 300 bewerkt dpi